behandelingen

Couperose verwijderen

 • Beschrijving

  Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Met Tele’way hebben wij de oplossing in slechts enkele minuten! Tele’way is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

  Wat kunnen we behandelen?
  Met de Teleway kunnen we couperose en kleine (gesprongen) adertjes, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, steelwratten, vetknobbeltjes en diverse andere onregelmatigheden van de huid behandelen.

 • Behandeling

  De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt ter plaatse coagulatie plaats (stollen van eiwitten). Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, bloedblaasjes. In het geval van steelwratjes etc. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje er af en is het vlekje verdwenen. De huid kleurt daarna weer normaal bij. De mogelijkheid bestaat dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

 • Nazorg

  Tijdelijk kan er roodheid en een zwelling ontstaan, om dit tegen te gaan adviseren wij u om een verkoelende en verzachtende crème te gebruiken. Laat u adviseren door onze schoonheidsspecialistes. Na de behandeling mag u twee dagen lang geen make-up gebruiken en dient u ook op de behandelde plekken antisept te gebruiken.

  De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Om het resultaat te optimaliseren kunt u in de salon advies krijgen hoe thuis de behandeling te ondersteunen.

  Voor meer informatie kunt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult.

 • STEELWRATJES OF OUDERDOMSVLEKKEN VERWIJDEREN

  vanáf €28,-

  (Prijzen zijn afhankelijk van de soort en de duur van de behandeling)