HUIDSCAN

 • WAAROM EEN HUIDSCAN?

  Het aantal mensen met huidproblemen groeit. Een groot deel van deze mensen geeft aan snel last te hebben van schilfertjes, jeuk, roodheid en andere vormen van irritatie. 80% van dit soort huidproblemen wordt veroorzaakt door verkeerde huidverzorgingsproducten. Met een huidscan, kunnen we zien of een huidverzorgingsproduct de huid verzorgt of juist beschadigt.

 • corneotherapist

  Als corneotherapist, gepassioneerd huidspecialiste en ervaringsdeskundige van verschillende huidproblemen (eczeem en acne) heb ik samen met de client het doel om de huidconditie zodanig te verbeteren en te versterken, zodat de huidstructuur, het gevoel en de conditie van de huid blijvend GEZOND wordt.

  Door de structuur te bestuderen wordt de huidconditie duidelijk. Aan de hand van de huidanalyse en de klachten wordt de behandeling bepaald. Er wordt op regelmatige basis een nieuwe analyse gemaakt om te zien of de huid verbetert. Gedurende het traject gebruik je geen tot weinig make-up en maak je gebruik van zorgvuldig samengestelde cosmetica. 

  1. Vaststellen van de huidige huidconditie en -structuur met een huidscan.
  2. Bepalen van de doelen en de behandelingen die hiervoor nodig zijn.
  3. Samenstellen van de juiste producten voor thuisgebruik.
 • 25,-

  Een huidscan met aangepast vrijblijvend advies

 • Indien er bij de scan een behandeling wordt geboekt is de huidscan gratis.

Ontdek potentiële huidproblemen

Daarnaast kunnen m.b.v. de huidscan potentiële huidproblemen worden ontdekt. Omdat huidproblemen niet in één dag ontstaan zijn (behalve de acute contact-allergische reacties) ontwikkelen ze zich vaak al maanden en jaren ónder de huid.  

Deze ontwikkelingen zijn niet te zien met het blote oog. 
De huidscan kan de ontwikkeling in de diepere huid waarnemen. Huidproblemen kunnen zo voortijdig ontdekt en bijtijds aangepakt worden, om onherstelbare huidschaden te voorkomen.